Skip to content

Залізний Генерал: українці дякують Залужному за 2 роки протистояння ворогу

Залізний Генерал: українці дякують Залужному за 2 роки протистояння ворогу

Сьогодні стало відомо, що Зеленський відправив у відставку Валерія Залужного, генерала, який два з половиною роки обіймав посаду Головнокомандувача Збройних Сил України. У мережі почали з’являтися дописи українців, у яких вони дякують генералу за службу та внесок у протистояння великій війні, – передає «Наше Місто».

Валерій Залужний – військовий з понад 20-річною військовою кар’єрою. У липні 2021 року Президент Володимир Зеленський призначив його Головнокомандувачем ЗСУ. Сьогодні, 8 лютого, пан Президент повідомив про звільнення Залужного з посади Головнокомандувача ЗСУ.

Після початку повномасштабного вторгнення, 24 лютого 2022 року, весь світ дізнався про Головнокомандувача ЗСУ. Наразі він має один з найвищих рейтингів довіри українців.

Колеги Генерала кажуть, що його робота назавжди залишиться в історії, оскільки у найважливіші місяці війни він проявив себе як гарний стратег з реальним баченням того, що таке сучасна війна. Генерал готувався до великої війни як до неминучої загрози з боку рф.

«Запах війни ні з чим не сплутаєш, і він уже висів у повітрі», — згадував колись Залужний.

На його рахунку величезна кількість успішних оборонних і наступальних операцій. У Головнокомандувача з самого початку війни була тактика – в найкоротші терміни завдати противнику максимальних втрат. Такі дії спрацювали, що й вразило експертів, аналітиків та західних колег.

Окрім того, 23 травня 2023 року Валерій Залужний був включений журналом Time до списку 100 найвпливовіших людей планети поточного року.

Зараз люди масово поширюють дописи стосовно Залізного Генерала. Йому дякують і відомі українці, і військові, і звичайні люди. Дякує вся країна!

Залізний Генерал: українці дякують Залужному за 2 роки протистояння ворогу

Нагадаємо, раніше ми писали, що Зеленський звільнив генерала Залужного і назначив Головнокомандувачем ЗСУ Сирського.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: