Skip to content

Ворог випустив по Києву близько 20 ракет: які наслідки

Ворог випустив по Києву близько 20 ракет: які наслідки

Сьогодні окупанти здійснили масовані удари по Україні. З самого раку ворог застосовував ракети та безпілотники. Так, сили ППО над Києвом та в районі столиці знищили приблизно два десятки ворожих ракет, – передає «Наше Місто».

Сьогодні ворог обстріляв столицю, застосувавши крилаті ракети Х-101/Х-555/Х-55 із бортів стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з території рф. У Київській міській військовій адміністрації повідомляють, що ракети заходили на місто з різних напрямків кількома хвилями. Таким чином силами та засобами протиповітряної оборони над Києвом та в районі столиці було уражено приблизно два десятки ворожих ракет.

«За попередніми даними, внаслідок ракетного удару в Голосіївському районі сталася пожежа в багатоповерховому житловому будинку, а також на станції технічного обслуговування. Загорілися автівки, пошкоджено електромережі. Екстрені служби ліквідовують загоряння», – пишуть у КМВА.

В наслідок ракетного удару по Дніпровському районі постраждало 2 людини. Також там пошкоджено електромережі.

В Голосіївському районі було госпіталізовано 6 осіб. Серед них з багатоповерхівки врятували вагітну жінку. Там досі працюють екстрені служби, зокрема ліквідовують пожежу у 18-поверховому будинку та в будівлі СТО.

За словами міського голови столиці Віталія Кличко, кількість постраждалих внаслідок атаки продовжує збільшуватися.

Нагадаємо, раніше ми писали про наслідки ворожої атаки по Миколаєву. Там загинула людина.

Також ми писали про те, що голова ДніпроОВА повідомив подробиці стосовно нічних обстрілів по області.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: