Site icon Наше Місто

Хотів безкоштовно проїхати на автобусі: у Дніпрі пасажир напав на водія (Відео)

Хотів безкоштовно проїхати на автобусі: у Дніпрі пасажир напав на водія (Відео)

У Дніпрі чоловік напав на водія автобуса після того, як той не дозволив проїхати за пільговою категорією, – передає «Наше Місто».

У Дніпрі в автобус №88 зайшло подружжя та повідомило водія про те, що вони хочуть скористатися проїздом за пільговою категорією. Жінка одразу показала відповідні документи, натомість чоловік почав скандал.

«Ця ситуація сталася з представником пільгової категорії. До салону зайшли дві людини і повідомили про те, що вони хочуть проїхати за пільговою категорією. Якщо дружина нападника показала документи про пільговий переїзд, то сама ця людина жодного документа не надала, а просто почала скандал з того, що вона має право їхати. Після цього вона вже вийшла на вулицю, але продовжувала скандал, а потім знову зайшла і напала на водія». – розповідає Іван Васючков, заступник начальника управління транспорту департаменту транспорту та транспортної інфраструктури ДМР журналістам ДніпроТБ.

На щастя, з водієм фізично і психологічно все добре – чоловік продовжує працювати на маршруті.

Окрім того, Іван Васючков каже, що це вже це вже не перший випадок. За останній рік пасажири у Дніпрі 8 разів розпочинали скандал та нападали. Але частіше за все, за словами Васючкова, нападники завдають шкоди виключно транспортному засобу, але іноді страждає і водій.

Загалом, відповідно до Закону України зазначено регламент, за яким є 17 пільгових категорій. Вони мають право на пільгове перевезення в різних видах транспорту.

«Але ситуація економічна така, що якщо возити всіх без жодних обмежень, то транспорт взагалі зупиниться. Тому близько двох місяців тому було прийняте рішення про те, що без обмежень всі пільгові категорії їздять з 10 до 15», – зазначає Васючков в етері програми «Ранок з ДніпроTV».

Нагадаємо, раніше ми писали про те, які електронні послуги можна отримати в медзакладах Дніпра.

Читайте також: у Дніпрі 12-річний хлопчик прийняв велику дозу ліків, після чого втратив свідомість. На виклик приїхала бригада екстреної допомоги – медики «відкачували» дитину 77 хвилин.

Категорія: Відео, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version