Skip to content

Як знайти розпорядчі документи Дніпровської міської ради: детальна інструкція

Як знайти розпорядчі документи Дніпровської міської ради: детальна інструкція

Кожен дніпрянин може знайти прийняті Дніпровською міською радою документи. Для цього необхідно лише виконати декілька кроків на офіційному сайті міськради, – передає «Наше Місто» з посиланням на Апарат Дніпровської міської ради.

Для того, аби знайти розпорядчі документи, такі як розпорядження міського голови, рішення виконавчого комітету або міської ради, необхідно зайти у розділ «Документи міської ради» на офіційному вебсайті Дніпровської міської ради: dniprorada.gov.ua.

Далі, в залежності від того, що саме потрібно знайти – вже прийнятий документ або ще тільки його проєкт, – обираємо відповідну вкладку:

  1. пошук прийнятих документів Дніпровської міської ради,
  2. пошук проєктів документів Дніпровської міської ради.

Наприклад, для того, аби знайти проєкт розпорядчого документа, заповнюємо на вибір такі реквізити:

  • дата оприлюднення,
  • заголовок,
  • вид документа.

Не обов’язково зазначати всі реквізити документа для його пошуку. Достатньо заповнити будь-яке пошукове поле.

У знайдених проєктах розпорядчих документів, буде зазначено такі реквізити: дата публікації, вид, заголовок, тексти у форматі PDF та у відкритому форматі.

Якщо навести курсор на рядок тексту, можна побачити дату проєкту документа, що відповідає даті його оприлюднення. Якщо проєкт документа оновлювався, то таких рядків буде декілька. Але наведенні на них курсору ми зможемо побачити дати публікацій оновлень, а при натисканні можна завантажити саме той текст, який потрібен.

Після прийняття рішень виконавчого комітету міської ради або рішень міської ради, видання розпоряджень міського голови, документи реєструються. Проєкт розпорядчого документа переходить з проєктів документів до прийнятих документів, з присвоєним номером, датою документа та відповідними текстами.

Для пошуку таких документів обираємо вкладку прийнятих документів Дніпровської міської ради.

Далі потрібно заповнити усі реквізити документа, які відомі: дата заголовок, номер.

Також є можливість обрати галузь та вид документа. Нагадуємо, що не обов’язково зазначати всі реквізити для його пошуку. Достатньо лише заповнити будь-яке пошукове поле.

У знайдених розпорядчих документах будуть зазначені такі реквізити: номер, дата, вид, заголовок, тексти у форматі PDF та у відкритому форматі. Разом з текстом прийнятого документа можна побачити і його проєкт, аналогічно можна підвести курсор та завантажити один з текстів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як дніпрянам знайти свого депутата: покрокова інструкція.

Категорія: Важливо, Влада, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: