Skip to content

«Укрзалізниця» планує запустити другий маршрут Dnipro City Express

Ксенія Куземко

5 лютого 2024 року АТ “Укрзалізниця” анонсувала запуск другого маршруту системи Dnipro City Express. Нове приміське сполучення з’єднає Дніпро з містом Синельникове. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на пресслужбу УЗ.

Рейси курсуватимуть щодня, використовуючи дві модернізовані електрички ЕПЛ2Т. Ці електропоїзди, вироблені на Луганськтепловозі. Першу з них – 2006 року виробництва – уже оновили на власних потужностях УЗ.

Запуск нового маршруту Dnipro City Express дозволить жителям Синельникового та Дніпра швидко та зручно дістатися до пункту призначення.

Електропоїзд ЕПЛ2Т, який нещодавно модернізували, отримав пандуси, інклюзивні вбиральні, кріплення для велосипедів, порти Type-C та USB для заряджання гаджетів та інші зручності.

“Невдовзі ЕПЛ2Т, разом з другим модернізованим електропоїздом, розпочне “фазу 2″ проєкту Dnipro City Express, з’єднуючи Дніпро та Синельникове щоденними рейсами”, – йдеться у повідомленні.

Dnipro City Express запустили 20 грудня 2023 року. Наразі мережа проєкту складається з одного маршруту Дніпро – Кам’янське.

Раніше ми писали, Dnipro City Express відправився у перший рейс з Дніпра у Кам’янське: розклад і ціни.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: