Skip to content

ОФІЦІЙНО Цифровізація освітнього процесу: у Дніпрі розширюють можливості для навчання, які доступні у смартфоні

Цифровізація освітнього процесу: у Дніпрі розширюють можливості для навчання, доступні у смартфоні

У Дніпрі продовжують цифровізовувати освітній процес, розширюючи можливості для навчання, що доступні просто у смартфоні. Таким чином торік інформаційна система «Цифрова освіта Дніпра» розширила функціонал і на заклади дошкільної освіти, – передає «Наше Місто».

Інформаційна система «Цифрова освіта Дніпра» містить в собі особисті кабінети директора/викладачів шкіл, батьків та чат-бот. Нині система проводить облік учнів, співробітників закладів загальної середньої освіти. Важливі оновлення пройшли як для батьків, так і для вчителів.

За словами провідної спеціалістки відділу з питань управління проєктами та програмами КП «єДніпро» Маргарити Сорсорян, було проведено оновлення кабінетів співробітників шкіл для оптимізації процесу роботи в освітній інформаційній системі. Це було створено для того, аби спростити процес виготовлення учнівського квитка.

«Прибрали заповнення анкет батьками та необхідність подавати додаткові списки від співробітників закладів освіти. Тепер відповідальні особи самостійно складатимуть списки учнів, яким необхідно виготовити учнівські квитки. Таким чином батькам більше не потрібно заповнювати анкети. А ще створили кабінети співробітників закладів дошкільної освіти для цифрового обліку вихованців, співробітників, а також подання електронної звітності до Міністерства освіти і науки України», – розповіла Маргарита Сорсорян під час брифінгу 6 лютого.

Цифровізація освітнього процесу: у Дніпрі розширюють можливості для навчання, доступні у смартфоні

Таким чином наразі кабінети проходять етап тестування. Після цього їх запустять у роботу і заклади загальної середньої освіти зможуть ним користуватися.

Експертка також додала, що на етапі тестування наразі ще один цілком новий модуль «Облік комунальних послуг» для шкіл та садочків. Кожен заклад самостійно зможе подавати показники лічильників через освітню інформаційну систему «Цифрова освіта Дніпра». Також зараз продовжують працювати і над створенням електронного журналу та щоденників.

Нагадаємо, раніше ми писали про освітню платформу MyBook для учнів Дніпра.

Читайте також: Дуальна освіта — можливість здобути практичні навички та знайти роботу під час навчання.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Освіта, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: