Skip to content

На Дніпропетровщині батько-одинак сам виховує 9 дітей після смерті дружини (Відео)

На Дніпропетровщині батько-одинак сам виховує 9 дітей після смерті дружини (Відео)

Олексій – батько, який сам виховує 9 дітей. 10 років тому чоловік втратив дружину, тож тепер самотужки підіймає на ноги усіх своїх дітей, – передає «Наше Місто».

Головний герой сьогоднішньої історії, пан Олексій, мешкає у невеликому селі Керносівка Перещепинської громади. Ставши вдівцем 10 років тому чоловік прийняв рішення – ніхто з його дівчаток і хлопчиків не потрапить до дитячого будинку. Тому усі дев’ятеро дітей зростали у любові, адже чоловік намагався і намагається дати їм усе, аби ті були щасливими.

«Може люди і бувають такі, плюнув, здав в інтернат, а сам живеш… У мене немає такого, навіть у думках такого не було. Щоб люди на мене дивилися вовком – який ти батько, що ти кинув дітей і сам утік. Не було і не буде так», – ділиться чоловік з журналістами ДніпроТБ.

П’ятеро дітей Олексія вже дорослі, інші четверо – неповнолітні. Старші вже живуть окремо, а молодші разом з батьком. Чоловік каже, що у вихованні дітей використовує лише любов і ласку, адже сварками і бійками не можна добитися чогось хорошого.

Сьогодні додому приїхала і старша донька Олексія – Мая. Їй 19 років і вона вже має свою родину. Але про батька та молодших братів і сестер дівчина не забуває. Вона каже, що спочатку було важко, але вони усі разом впоралися.

«Наш батько класний, не кричить на нас, не сварить, не лається, забезпечує всім, чим може», – ділиться дівчина.

У кожної дитини в цій родині є свої мрії. Тому батько намагається допомагати, підтримувати та робити усе для того, аби у дітей було найкраще майбутнє.

Нагадаємо раніше ми писали, що у Дніпрі створили телеграм-канал, у якому публікують фото школярів. Там дітям погрожують та вимагають гроші.

Читайте також: Цифровізація освітнього процесу: у Дніпрі розширюють можливості для навчання, які доступні у смартфоні.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: