Skip to content

Є все необхідне: у Дніпрі перевірили укриття в Адміністрації Соборного району

У Дніпрі перевірили облаштування укриття в будівлі Адміністрації Соборного району, яка розташована на площі Шевченка, 7. В минулому році тут виконали ремонтні роботи і наразі укриття готове для прийому дніпрян під час повітряних тривог. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на міську владу Дніпра.

До ремонту в укритті були мокрі стіни, підлога знаходилася в жахливому стані, не було освітлення і елементарних умов для перебування людей.

«Ми зробили нову підлогу, поштукатурили стіни та стелю, потім пофарбували все. Також тут нова електропроводка, зроблено санвузол, встановлено витяжки, пожежна сигналізація, є освітлення та облаштовано аварійний вихід», – розповів заступник голови Адміністрації Соборного району ДМР Олександр Юдич.

Крім того, в укритті створено запаси технічної та питної води, є вогнегасники та шанцевий інструмент. Загалом під час повітряних тривог в укритті одночасно можуть знаходитися 190 людей.

Наразі укриття є у всіх районних адміністраціях Дніпра. Там у випадку небезпеки можуть перебувати як працівники адміністрацій, так і інші дніпряни. У 2023 році всі укриття в адміністраціях відремонтували та забезпечили всім необхідним для відвідувачів.

Раніше ми писали, у Дніпрі вандали розграбували та пошкодили залізобетонне укриття на вулиці М. Міхновського.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: