Skip to content

Президент Зеленський перебуває у Дніпропетровській області: що відомо

Ксенія Куземко

Президент України Володимир Зеленський прибув з робочим візитом до Дніпропетровської області. Там він заслухав доповіді військових та провів нараду щодо захисту регіону. Крім того, президент нагородив українських бійців державними відзнаками. Про це глава держави написав на своїй сторінці в соцмережі, пише «Наше місто».

Вчора з візитом президент приїхав до Кривого Рогу. Там він провів нараду щодо енерго- та водозабезпечення міст і сіл Дніпровщини, зокрема Нікополя, Марганця, Покрова, частини Кривого Рогу та Криворізького району.

«Говорили про захист критичної інфраструктури, посилення мобільних вогневих груп, ППО і РЕБ, відновлення енергопотужностей. Окрема доповідь – захист від диверсантів і колаборантів. Дякую всім, хто працює заради безпеки регіону. Дякую всім, хто відновлює нашу інфраструктуру після ударів ворога», – написав Зеленський.

А вже сьогодні він перевірив роботу мобільних вогневих груп на Дніпропетровщині.

«Побачив, як проходить навчання наших бійців – наших захисників неба, а також вручив нагороди. Дякую за знищення повітряних цілей ворога, за захист нашої держави, наших сімей, за захист України», – розповів Володимир Зеленський.

Раніше ми писали, сьогодні ворог знову атакував Дніпропетровщину, завдавши удару по Нікопольському району. В результаті обстрілів пошкодження отримали 13 при ватних будинків.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: