Site icon Наше Місто

«Промка» завойовує популярність: як подружжя з Краматорська відкрило бізнес у Дніпрі

Краматорськ коворкінг одяг. Продукція Промка.ua - Наше Місто

У рідному місті Олена Кучерук керувала невеликим соціальним підприємством “Арт-коворкінг”, а ії чоловік Олександр  працював на  машинобудівному заводі. Але війна внесла суттєві корективи у життя подружжя. З представниками релокованого бізнесу спілкувався журналіст «НМ»

–  Ми виїхали з Краматорська, бо стало складно працювати, – зазначає   Олена Кучерук. – Люди виїжджали, виникли проблеми із постачальниками. Мій чоловік Олександр, який багато років працював заступником начальника цеху на машинобудівному заводі, втратив роботу. Тож, залишатися не мало сенсу. Приїхали до Дніпра, здавалося, на кілька місяців, але прижилися на новому місці. Більше того, виробництво зросло. Ми відкрили новий для себе напрямок та знайшли нових партнерів. Дніпро взагалі щедрий на партнерство.

У Дніпрі Олена та Олександр вирішили зробити власний бренд – «Промку». Як пояснює Олена, ця назва не випадкова.

– «Промка» – це, по-перше, про наше нове місце, яке нас прихистило, – каже підприємниця. – Ми знаходимося в промисловій зоні. По-друге, це про промислове обладнання. По-третє, через минуле мого чоловіка — 22 роки він відпрацював на Машинобудівному завод. І зараз свої навички організації виробництва він застосовує в нашій справі.

Зазначимо, що Олександр Кучерук не лише допомагає дружині, а й зайнявся самостійною справою.

– Виробляємо базовий одяг – те, що можна одягти коли і де хочеш, – розповідає Олена. – Це всілякі футболки, худі, кофти. Крім того, робимо корпоративний одяг. Він має попит. А чоловік відкрив себе у швейному бізнесі.

Тож можна казати, що подружжю з Краматорська вдалося реалізувати свої бізнес ідеї саме у Дніпрі.

Раніше ми писали  про те, що кондитерка з Донбасу через війну двічі втрачала бізнес, а потім відкрила у Дніпрі «Пекарню». 

Автор: Олександр Разумний.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Тема дня

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version