Skip to content

Окупанти вдарили авіабомбами по цивільній лікарні на Харківщині: постраждали люди

Окупанти вдарили авіабомбами по цивільній лікарні на Харківщині: постраждали люди

Вчора ввечері, о 21:50 російська армія скинула керовані авіабомби по цивільній лікарні у селі Великий Бурлук на Харківщині. 38 людей довелося евакуювати. Але в результаті атаки є постраждалі, – передає «Наше Місто».

Окупанти знову продовжують завдавати терористичні удари по Україні. 31 січня, надвечір, армія рф атакувала Великий Бурлук. Голова Харківської ОДА повідомляє, що керовані авіабомби влучили на території цивільної лікарні. Через це пошкоджено фасад будівлі, вікна та дах.

Він також пізніше додав, що персонал та пацієнти лікарні встигли зреагувати на сигнал повітряної тривоги.

«Всіх пацієнтів було евакуйовано, частину – розміщено в інші заклади. Ті, кому дозволено за показаннями медиків, перебуватимуть на лікуванні амбулаторно з додатковим медичним обстеженням та наглядом», – пише Олег Синєгубов.

Натомість у ДСНС розповіли, що від дій ворожої армії постраждали 4 людини.

«Співробітниками ДСНС спільно з працівниками Нацполіції та екстреної медичної допомоги проведено евакуацію 38 людей, з яких 4 постраждалим на місці надали першу медичну допомогу», – пишуть у ДСНС України.

Окупанти вдарили авіабомбами по цивільній лікарні на Харківщині: постраждали люди

Поліція повідомила подробиці влучання авіабомб по медзакладу. Так, одна з них влучила поряд з будівлею, інша – пряме влучання.

«Одна поруч, друга – пряме влучання. З лікарні за допомогою поліції, ДСНС евакуювали 38 людей, в тому числі 33 хворих, з яких двоє – лежачих, п’ятеро людей персоналу. Є потерпілі, дані будуть пізніше», – пише начальник головного Управління Національної поліції в Харківській області Володимир Тимошко.

Станом на ніч у Харківській ОДА повідомлялося, що ліквідація наслідків російського терору триває.

Нагадаємо, вчора окупанти обстріляли також і Дніпропетровщину. В результаті атаки постраждала жінка.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: