Skip to content

Окупанти обстріляли Нікопольщину з артилерії та випустили понад 10 дронів: є постраждалі

Оккупанты обстреляли Никопольщину с артиллерии и выпустили более 10 дронов: есть пострадавшие

Ворог знову не дає спокою мирному населенню Дніпропетровської області. Сьогодні окупанти обстріляли Нікопольщину з артилерії та понад 10 разів випускали дрони. В результаті ворожої атаки постраждала жінка, – передає «Наше Місто».

Голова ДніпроОВА повідомляє, що російські окупанти скерували понад 10 разів безпілотники на Нікопольський район. Також гатили з артилерії. Через це постраждала жінка.

«Агресор накривав вогнем районний центр, Марганецьку та Покровську сільську громади. Постраждала 47-річна жінка. В неї осколкове поранення. Наразі у лікарні, стан середньої тяжкості», – каже Сергій Лисак.

В результаті атаки пошкодження отримали також промислове підприємство, інфраструктурний об’єкт, шість приватних домівок. Окрім того, понівечені декілька господарських споруд, вантажівка і трактор.

У Криворізькому районі захисники неба збили ворожу ракету. За уточненою інформацією, її уламки пошкодили будівлю виправної установи.

Також голова ДніпроОВА додає, що сьогодні майже цілий день в області лунала повітряна тривога. Тому він нагадує мешканцям області, що не можна ігнорувати сигнали про небезпеку.

Нагадаємо, вчора відворожої атаки постраждали декілька районів Дніпропетровщини.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: