Skip to content

У 24 роки став командиром бойового підрозділу: історія військового з Дніпра

У 24 роки став командиром бойового підрозділу: історія військового з Дніпра

Військовий з Дніпра у 22 роки став до лав 128-ї окремої бригади ТрО. А вже через два роки став командиром. Окрім того, хлопець встиг завершити навчання в одному з університетів Дніпра, – передає «Наше Місто».

Коли розпочалася широкомасштабна війна Артуру було лише 22 роки. Але, незважаючи на це, хлопець вирішив, що має захищати рідну країну від російських загарбників. Проте, у військкоматі Артура брати не хотіли. Тож, на цьому хлопець не зупинився – він вирішив долучитися до 128-ї окремої бригади ТрО ЗСУ.

Попри молодий вік хлопець встиг отримати магістра у Дніпровському аграрному університеті, а у польському державному виші він вивчав менеджмент. Артур здався відповідальним чоловіком командиру одного з батальйонів. Тому той вирішив взяти хлопця під власну відповідальність і не прогадав.

Артур проявляв себе достатньо професійно: хлопець вдало вмів керувати колективом, а також постійно вчився новому. Так, спочатку військовий був стрілком, а потім вивчився на оператора БпЛА, після чого став командиром невеликого, але дуже важливого підрозділу.

У Фейсбуці 128-ї окремої бригади ТрО пишуть, що майже весь вільний час і кошти у цьому підрозділі йдуть на навчання і покращення технічної бази, оскільки для того, аби перемогти ворогів, треба постійно вдосконалюватися та випереджувати їх.

Нагадаємо, раніше ми писали історію військового 128-ї бригади ТрО Дніпра, який самотужки відбив ворожу атаку.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: