Site icon Наше Місто

Студентка з Дніпра ошукала жінку на 800 тисяч гривень, видаючи себе за військового

Дніпропетровська обласна прокуратура повідомила про підозру у шахрайстві 20-річній студентці одного із вишів міста. Дівчина, видаючи себе за військовослужбовця, ввела в оману жінку і отримала від неї понад 800 тисяч гривень, пише «Наше місто» з посиланням на правоохоронців.

За даними слідства, підозрювана створила фейкову сторінку у соціальній мережі під чоловічим ім’ям. Там вона познайомилася з жінкою і розповіла, що терміново потребує грошей на лікування та реабілітацію після поранення в зоні бойових дій.

Введена в оману жінка перерахувала підозрюваній 800 тисяч гривень на банківські рахунки.

Під час обшуків за місцем проживання підозрюваної правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку та мобільні телефони, які використовувалися у протиправній діяльності.

Дівчині обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Ця історія є яскравим прикладом того, як шахраї використовують важкі часи для наживи на співчутті людей. Будьте обережні, коли знайомитеся з новими людьми в інтернеті, і ніколи не переказуйте гроші незнайомим людям.

Як не стати жертвою шахрайства в інтернеті

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі жінка ошукала понад 40 покупців декоративних рослин з різних міст України. Шахрайку викрили поліцейські.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version