Skip to content

Шалені статки та інвалідність воєнкома: у Кам’янському містяни вимагають справедливої мобілізації

Головний комісар Кам’янського ТЦК та соціальної підтримки має чималі статки, що викликало обурення місцевих мешканців на другий рік повномасштабної війни. Він має кілька квартир, земельні ділянки, а також отримує грошові надходження від юридичних та фізичних осіб. До того ж, він отримує від Міністерства оборони України виплату за інвалідність у розмірі 671 тисячі гривень. Під стінами ТЦК зібралися мешканці міста, що вони вимагали – читайте в матеріалі «Наше місто» з посиланням на ДніпроТВ.

Під стінами Кам’янського ТЦК відбувся мітинг. Містяни вимагали справедливої мобілізації.

На думку місцевих, такі дії обумовлені корупцією головного комісара Кам’янського ТЦК Євгенія Хамази. Він, як стверджують мітингарі, під час війни купив собі автомобіль за 550 тисяч гривень і оформив інвалідність, за яку отримав від Міністерства оборони 671 тисячу гривень. Місцеві впевнені, що саме за рахунок схем Хамази повістки отримують лише прості роботяги.

Місцеві жителі обурені чималими статками комісара. Він має багато квартир, земельних ділянок і отримує великі соціальні виплати. Люди вимагають справедливості і кажуть, це перша, але і не остання акція протесту, кажуть мітингарі.

Нагадаємо, у Дніпрі до рибалок на Фрунзенському каналі прийшли співробітники ТЦК і поліції.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: