Site icon Наше Місто

Все життя працював у метро Дніпра: історія Героя України, який загинув у бою на очах брата

Все життя працював у метро Дніпра: історія Героя України, який загинув у бою на очах брата

У вересні 2022 року Україна втратила Володимира Редька, бійця 108 бригади ЗСУ. Захищаючи Україну, він поклав своє життя на вівтар боротьби за Батьківщину. Йому було лише 32 роки. Володимир народився у Синельниково та впродовж усього життя працював у Дніпровському метрополітені. Сім’я загиблого героя погодилася поспілкуватися з нами. Боєць був одружений та мав однорічну донечку Єву. Уважно роздивляючись фото батька в альбомі, дівчинка посміхається. Вона – цілковита його копія, ділиться з нами дружина Володимира, Тетяна.

“20-го травня Вова їхав на передову, вже на Донецьк і я йому скинула тест. Він дуже зрадів, дуже бажав дитинку. А всередині літа його знову відпустили додому і ми розписалися. Ім’я для доньки Вова також сам вибрав.  Вона дуже схожа на батька. Така ж усміхнена і енергійна”, – ділиться із нами дружина загиблого Тетяна.

Тетяна каже, Володимир завжди мріяв про доньку. Коли він зустрів Тетяну у неї вже було троє діточок: двоє доньок та один син. З ними Володимир одразу знайшов спільну мову. З фронту він завжди передав привіт малечі. Детальніше про життя Володимира та його родину ви можете дізнатися в нашому відео-сюжеті.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Україна

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version