Skip to content

Ракетний удар по Харкову 23 січня: загинула родина українського регбіста, який служить у ЗСУ

Ксенія Куземко

23 січня 2024 року, під час масованої ракетної атаки росії на Україну, у родині регбіста Володимира Машкіна сталася трагедія. Ворожа ракета влучила в будинок, де проживав спортсмен разом із своєю сім’єю. Унаслідок обстрілу загинули дружина Володимира та їхня 8-річна донька. Про це пише «Наше місто» з посиланням на фейсбук-сторінку «Управління у справах молоді та спорту Харківської ОДА».

Володимир Машкін – гравець харківського регбійного клубу “Легіон XIII”, майстер спорту з регбі та регбіліг, а також член національної збірної команди України з регбіліг. На початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну добровільно пішов у Збройні сили України. Трагічна звістка про загибель родини застала чоловіка на службі у війську.

Раніше ми писали, окупанти вночі на вранці обстріляли Харків. В результаті атаки арф було повністю зруйновано під’їзд багатоквартирного будинку.

Також писали, що 23 січня ввечері завдали чергового ракетного удару по Харкову. Ракети С-300 були випущені з території Бєлгородської області. Внаслідок удару загинула 4-річна дитина, 8 людей отримали поранення.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: