Skip to content

Завідувачка акушерського відділення пологового будинку у Дніпрі отримала звання «Заслужений лікар України»

Ксенія Куземко

Ірина Кульбач отримала звання «Заслужений лікар України» - Наше Місто

Завідувачка акушерського відділення Ірина Кульбач, яка врятувала породіль під час масованого обстрілу 29 грудня, отримала звання «Заслужений лікар України». Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на обласну владу.

«За значні заслуги у зміцненні української державності, мужність і самовідданість, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий особистий внесок у розвиток різних сфер суспільного життя, сумлінне виконання професійного обов’язку завідувачці відділення стаціонару відокремленого структурного підрозділу «Університетська лікарня» Дніпровського державного медичного університету, Ірині Кульбач було присвоєно звання «Заслужений лікар України»», – йдеться в указі президента.

Раніше ми писали, ранок 29 грудня 2023 року назавжди запам’ятається українцям – ворог здійснив черговий масований обстріл наших міст. Не оминула гірка доля і Дніпро – ракети влучили в ТРЦ та пологовий будинок. Загинуло семеро людей, близько тридцяти отримали поранення. Від вибуху пологовий зазнав значних пошкоджень. Частина будівлі обвалилася, інші приміщення були задимлені та забруднені уламками.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: