Skip to content

Окупанти двічі за ніч атакували Одесу безпілотниками: є постраждалі

Окупанти двічі за ніч атакували Одесу безпілотниками: є постраждалі

Ворог вночі 2 рази спрямував на Одесу дрони-камікадзе. Перші БпЛА армія рф випустила ще ввечері – після 20:00, а другі – опівночі. Сили ППО за ніч знищили 11 «шахедів», проте є і влучання по місту, – передає «Наше Місто».

В ніч на 25 січня російські окупанти атакували Україну безпілотниками. Загалом в результаті бойової роботи було знищено 11 «шахедів» у межах Одеської та Миколаївської областей. Проте в Одесі є влучання – пошкоджені житлові будинки та цивільна інфраструктура.

«Незважаючи на результативну і плідну роботу ППО із відбиття ворожих атак, на жаль, в Одесі є влучання в промисловий об’єкт, пошкодження житлових будинків та цивільної інфраструктури». – повідомляє голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Він також додав, що постраждало 4 люлини. Наразі інформація стосовно ворожої атаки та наслідків уточнюється. Правоохоронці фіксують терористичні злочини окупантів.

Міська влада Одеси уточнила, що пошкоджені житлові будинки в Приморському та Хаджибейському районах Одеси.

«Один з дронів, влучивши у частково заселену  багатоповерхову новобудову в Хаджибейському районі Одеси, спричинив пожежу. Пошкоджено кілька квартир, одна людина отримала опіки, госпіталізована. Ще один уражений дрон в падінні пробив дах двоповерхової житлової будівлі в Приморському районі міста. У цьому ж житловому кварталі впав ще один БпЛА, поруч із пошкодженим під час попередньої атаки багатоквартирним будинком», – пише голова ОВА Одеси.

Вже на ранок у ДСНС повідомили, що понад 80 їхніх рятувальників одночасно працювали на місці за різними адресами. Фахівці гасили пожежу та розбирали завали.

«Психологи ДСНС надавали допомогу місцевим мешканцям. Ворог підступно намагається знищити цивільні обʼєкти», – пишуть у ДСНС України.

Нагадаємо, раніше ми писали про обстріли Нікопольщини і Криворіжжя у ніч на 25 січня.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: