Site icon Наше Місто

Окупанти обстріляли Харків: є постраждалі, під завалами перебувають люди

Окупанти вночі на вранці обстріляли Харків. В результаті атаки арф було повністю зруйновано під’їзд багатоквартирного будинку. Наразі рятівники намагаються розібрати завали та знайти під ними людей, – передає «Наше Місто».

Сьогодні у Харкові пролунала серія вибухів. За словами міського голови Ігора Терехова, окупанти били по району житлової та цивільної забудови.

«Внаслідок ранкового обстрілу маємо повну руйнацію підʼїзду багатоквартирного будинку. Зараз рятівники намагаються розібрати завали, аби знайти під ними людей», – повідомляє Харківський міський голова.

Окрім того, в одній з найпостраждаліших частин Київського району Харкова в результаті обстрілів немає світла, частково води. Наразі служби працюють над усуненням наслідків ворожих обстрілів.

Керівник слідчого управління поліції Сергій Болвінов повідомляє, що вранці було зафіксовано 4 влучання у передмісті Харкова.

«Пошкоджені житлові будинки в приватному секторі. За попередніми даними, осколкові поранення там отримали діти, постраждала також одна жінка. В іншому районі росіяни зруйнували санаторну школу», – розповідає Сергій Болвінов.

Він також додає, що армія рф обстріляла і оздоровчий табір в Балаклії. Попередньо – двома ракетами С-300.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що окупанти обстріляли Дніпропетровщину безпілотниками та артилерією.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version