Site icon Наше Місто

Взуття, одяг, свічки: у Дніпрі відкрився перший шоурум релокованих бізнесів

Краматорськ, Лисичанськ, Харків. Підприємці з цих міст на початку повномасштабної війни були змушені релокували свій бізнес до Дніпра. Незважаючи на труднощі, вони продовжують розвивати свої бренди. Для них у Дніпрі відкрився перший шоурум, де всі бажаючі можуть познайомитися з їхньою продукцією. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на ДніпроТВ.

На відкритті першого шоуруму в Дніпрі свої бренди представили власники релокованих бізнесів. Світлана вже 20 років створює жіночий одяг. Її донька приєдналася до сімейного бізнесу десять років тому. Разом вони створюють одяг для сучасних жінок, які цінують комфорт.

Марія та її чоловік заснували бренд дитячого одягу у 2015 році. Бо неодноразово стикалися із тим, що одяг для малечі буває незручним.

У шоурумі представлені арома-свічки від харків’ян. Асортимент ароматів широкий: карамельний попкорн, яблучний сік, шоколадне печиво з молоком, лісові ягоди з ментолом, лимонний капкейк та бананове крем-брюле. Шоурум відкрився в рамках проекту «Бізнес-клуб для власників релокованого бізнесу» за підтримки фонду «Східна Європа».

У шоурумі наразі представлені товари 7 брендів. Кожен з підприємців працевлаштував десятки людей, у тому числі переселенців. У майбутньому планується відкриття подібних шоурумів і в інших містах України.

Раніше ми писали, переселенці з Донеччини відкрили у Дніпрі вже другу пекарню.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version