Skip to content

Виконали оперативно та якісно: у будинку Дніпра замінили дверне полотно на металеве

У Дніпрі Громадська Рада продовжує збирати звернення мешканців. Це допомагає всім службам мерії на чолі з Борисом Філатовим якомога оперативніше вирішувати проблеми містян. Очільник Громадської Ради Геннадій Корбан оперативно направляє заявки до відповідних департаментів та міських комунальних служб для подальшого реагування. Цього разу звернулись мешканці по вул. Холодноярська, 13, де попросили замінити дверне полотно на металеве, пише «Наше місто».

«Якийсь час тому нам встановили вхідні двері в під’їзд, і через кілька днів їх не стало. Ми самотужки зі старих дерев’яних дверей зробили вхід. Але металева рама та дерев’яні двері «не хочуть дружити». У під’їзд задуває. З настанням морозу це стало відчутно. Допоможіть замінити дверне полотно на металеве», – написав дніпрянин Олександр.

Наразі вхідні двері встановлені. Мешканці будинку номер 13 дякують за оперативну та якісну роботу

«Мешканці будинку номер 13 по вул. Холодноярська дякують у сприянні вирішення питання щодо встановлення вхідних дверей у під’їзд. Все зробили швидко та якісно. Дуже дякую», – написав дніпрянин Олександр.

Нагадаємо, заявки можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради:

  • (095) 816-39-11 
  • (093) 261-32-25
  • (063) 402-79-56 
  • (063) 681-61-82 
  • (068) 638-28-48

Заявки за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради приймають з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години. Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити заявку можна в коментарях.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: