Site icon Наше Місто

У Дніпрі після ремонту відкрили Дитячий мультифункціональний центр

У Дніпрі після ремонту відкрили Дитячий мультифункціональний центр

Навіть під час повномасштабного вторгнення у Дніпрі продовжують створювати освіту доступною, привабливою та комфортною для дітей міста. Це надає можливість розвивати їх здібності у сфері позашкільної освіти, культури, технічної та іншої творчості, поліпшувати та формувати позитивну психіку в природному середовищі, – передає «Наше Місто».

Співпраця між Дніпровською міською територіальною громадою та Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) дозволяє створювали комфортну та доступну освіту для дітей. Так, 22 січня черговий по місту Олександр Санжара, секретар Дніпровської міської ради, відвідав Дитячий мультифункціональний центр на базі КПНЗ «Палац творчості дітей та юнацтва» ДМР.

Дитячий мультифункціональний центр пропонує великий перелік послуг для дітей.

«Тут діти можуть цікаво провести час, а окрім того є можливість надолужити освітні втрати. У нас є спеціальний клас, де можна проводити заняття. Якщо шкільні заняття у дітей проводяться онлайн, то вони можуть користуватися ноутбуком. Також у нас є викладач, який буде допомагати усім», – каже регіональний менеджер дитячої точки ЮНІСЕФ Олексій Шевченко.

Він також додає, що в центрі вперше у Дніпрі відкрили мультимедійну студію. Тут діти можуть отримати нові знаття, досвіт та розвити свої таланти.

Там під час ремонту провели демонтаж стін, конструкцій стелі та підлогового покриття, а також проведена нова каналізація. У закладі було капітально відремонтовано туалет для хлопчиків та дівчаток, повністю облаштовано інклюзивний туалет. Також було відремонтоване приміщення, а саме зведено нові стіни, укріплено стелю, залито підлогу, виконано капітальні оздоблювальні роботи.

Черговий по місту також підкреслює, що в освітньому закладі повністю проведено нову електричну проводку, виведено на окремий щиток із сучасними безпечними захисними системами.

«Відремонтовано вхідну групу: покладено кахель, встановлено металево-пластикову дверну конструкцію, зроблено фасадну частину входу», – констатує черговий по місту.

Також було проведено облаштування цифрового освітнього простору у Дитячому мультифункціональному центрі з локаціями:

Графік роботи Дитячого мультифункціонального центру – з 10:00 до 19:00 без вихідних.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі перевірили Пункт незламності та найпростіше укриття.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version