Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ ОФІЦІЙНО У Дніпрі демонтують більше 10-ти незаконних споруд (адреси)

Михайло Чернов

В Дніпрі муніципальні служби продовжують прибирати з вулиць тимчасові споруди та об’єкти, які розташовані  без належного оформлення, повідомляє Наше місто.

Наразі передбачено демонтаж ще 12 тимчасових конструкцій, що встановлені та функціонують без потрібних документів, чим порушено Правила благоустрою території міста Дніпра. Про це йдеться у рішенні виконкому міської ради Дніпра, ухваленому у січні 2024 р.

Зокрема, це тимчасові споруди за адресами: пр.Івана Мазепи, 31, пр.Миру, 49А,  Донецькешосе, 124Г,  пр.Д.Яворницького, 72,   вул.Старий шлях, 8, вул.Ю.Словацького (в районі буд. 14),  вул.Вартових неба (в районі буд. 4), а також п’ять об’єктів в районі буд.20 по вул.Березинська. 

Згідно до рішення виконкому міськради власники цих споруд мають демонтувати їх власними силами, після чого привести до належного стану навколишню територію. В іншому разі департамент торгівлі та реклами спільно з КП «Дніпровські активи» міської ради демонтують об’єкти.

Після демонтажу тимчасові конструкції транспортуються для зберігання. Їх повернуть власнику після надання документів, що посвідчують особу, право власності на демонтовані  споруди, а також після відшкодування витрат на проведений демонтаж, транспортування, зберігання та впорядкування території.

Як повідомляло раніше Наше місто, у Дніпрі масово проводять демонтаж незаконних гаражів.

Категорія: Влада, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: