Site icon Наше Місто

Власники однієї з квартир винні понад 100 тис. грн за тепло: ТОП боржників Дніпра

Власники однієї з квартир винні понад 100 тис. грн за тепло: ТОП боржників Дніпра

Мешканці Дніпра винні за опалення майже півтора мільярда гривень. Так, власники лише однієї з квартир заборгували 121 тисячу гривень, – передає «Наше Місто».

Відділ КП «Теплоенерго» протягом 2023 року подав близько 300 позивних заяв. З них вже розглянули 216, тому наразі 30 позивних заяв готуються для подачі до суду.

Хто в Дніпрі має найбільші борги

Загалом, за словами «Теплоенерго», Дніпряни заборгували 1 млрд. 495 млн гривень. У підприємстві наголошують, що позов за несплату за опалення можуть подати впродовж трьох місяців. Також КП «Теплоенерго» оприлюднили список найбільших боргів по одній квартирі, вказуючи лише вулицю, без уточнення персональних даних.

Як погасити борг?

Врегулювати питання заборгованості абонент може на будь-якому етапі. Навіть, у випадку, якщо справа вже розглядається у суді, за домовленості з кредитором, тобто з КП «Теплоенерго», можна укласти мирову угоду.

У випадку, якщо справа ще не дійшла до судового процесу, можна оформити договір на реструктуризацію.

«Уточнити суму вашої заборгованості можна в абонентському відділі КП «Теплоенерго» за адресою: вул. Королеви Єлизавети II, 15-А. Там також можна оформити договір на реструктуризацію», –  розповідає помічниця директора КП «Теплоенерго» Анастасія Сухіна.

Нагадуємо, раніше ми писали, що борг дніпрян за воду становить майже 650 млн грн.

Також нещодавно стало відомо, кому з дніпрян YASNO відключить світло.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version