Skip to content

Залишилися дружина та сестра: на Донецькому напрямку загинув Герой з Дніпропетровщини

Залишилися дружина та сестра: на Донецькому напрямку загинув Герой з Дніпропетровщини

У Криворізькій районній державній адміністрації повідомили трагічну новину. На війні загинув Герой з Криворіжжя, – передає «Наше Місто».

Стало відомо, що під час виконання бойового завдання, рятуючи свого побратима, на Донецькому напрямку загинув український захисник Іван Візнюк, мешканець села Вільне.

У Лозуватській сільській раді розповідають, що Іван народився у Миколаївській області, там закінчив середню школу. З 2001 року чоловік проходив військову службу в 79-му окремому аеромобільному полку у Миколаєві. Після закінчення служби Іван пішов працювати на підприємство ПАТ « Арселор Міттал Кривий Ріг».

Після повномасштабного вторгнення, у вересні 2022 року чоловік був залучений до виконання державних контрактів для потреб ЗСУ, Нацгвардії та прикордонних військ у Києві. Також військовий служив у 56-й окремій мотопіхотній Маріупольській бригаді старшим водієм.

13 січня 2024 року Іван, виявивши мужність, загинув під час виконання бойового завдання, рятуючи свого побратима. Це сталося в районі населеного пункту Калинівка, Донецької області.

У чоловіка залишилися дружина та сестра. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким воїна, який до останньої хвилини свого життя допомагав людям та захищав усіх нас від російських загарбників. Вічна пам’ять Герою.

Раніше ми писали про захисника з Кам’янського, який загинув у Бахмутському районі.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: