Site icon Наше Місто

У Дніпрі на ж/м Ломівський зведуть новий житловий комплекс з парком і власним пляжем

У Дніпрі на ж/м Ломівський планують реалізувати унікальний проект, який отримав відзнаку Ukrainian special building awards Ibuild 2023 як найкращий будівельний проект України. Детальніше про це – в матеріалі «Наше місто».

ЖК «Новели» планується розташувати у мальовничому місці, на березі Дніпра. Він органічно впишеться в природне середовище, пропонуючи мешканцям і гостям можливість насолоджуватися краєвидами річки.

Реалізацію проекту здійснюватиме компанія «Балівка груп». Проєктування було доручено архітектору, який проживав у США. Він вирішив привезти до Дніпра тенденцію Маямі «15-хвилинного міста». Вона передбачає створення комфортного середовища для життя.

«Сенс проекта – побудувати таку культуру в Дніпрі: замінити «бетонні джунглі» відкритими кварталами та прибережними парками в межах 15-хвилиного пересування від центра», – каже архітектор.

Кожна квартира матиме оптимальне планування. В усіх будинках планують облаштувати укриття. Пересуватися мікрорайоном можна буде лише пішки чи на велосипеді. Заїхати на автомобілі можна лише з магістральної дороги.

Планується, що у новому ЖК буде все для комфортного життя: парки, дитячі та спортивні майданчики, магазини, кафе, ресторани, медичні заклади, затишні зони відпочинку, власний пляж, тощо.

Дніпро – це місто з багатою історією та культурою. Новий ЖК має стати ще одним яскравим прикладом того, як місто розвивається та змінюється на краще.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Райони Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version