Site icon Наше Місто

Під Одесою в найдовших в Україні катакомбах загубилося четверо дітей

Під Одесою в катакомбах загубилося четверо дітей - Наше Місто

14 січня під Одесою – у селі Нерубайське – в катакомбах заблукали чотири дитини. Усі вони – підлітки віком від 11 до 15 років, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на ДСНС України.

Нерубайське розташоване на березі Хаджибейського лиману, фактично на трасі Е-95 й приросло південно-східним кінцем до Одеси. Це одне з найбільших сел України – тут живе 8,5 тис. чоловік.

У Нерубайському розташована значна частина катакомб, які простягаються сюди із Одеси. Вони мають багатокілометрову довжину й утворилися в внаслідок видобування будівельного каменю. У роки Великої Вітчизняної у цих катакомбах переховувався великий партизанський загін, а у повоєнний час тут зробили музей.

Про зникнення неповнолітніх повідомила мати однієї зі зниклих дівчат. Жінка розповіла, що її донька з подругою і ще трьома хлопцями пішли до катакомб, але не повернулися.

Правоохоронці негайно розпочали пошукову операцію, до якої були залучені співробітники поліції, ДСНС, громадського формування «Нерубайський патруль» та спелеологи.

Поліцейські переглянули камери відеонагляду, встановлені біля катакомб, і встановили, що всередину зайшли троє дівчат та один хлопець. Згодом батьки інших трьох дітей також звернулися у поліцію із заявами про зникнення доньок та сина.

Одеські какомби – дуже небезпечне місце

Наразі пошуки дітей тривають.

Це далеко не перший випадок зникнення людей в одеських катакомбах. Це дуже небезпечне місце. Ще в 2015 році там розшукували трьох підлітків. Хлопці спустилися до катакомб і зникли. За інформацією ДСНС. Відтоді їх ніхто не бачив.

Нагадаємо, раніше ми розповідали історію загиблого бійця з Дніпропетровщини, пошуки тіла якого тривали півроку.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version