Site icon Наше Місто

У Львові померла дитина, що впала в кому у кабінеті стоматолога

На Львівщині прокуратура продовжує розслідувати причини трагічної смерті п’ятирічного хлопчика Велеса Пашника, який впав у кому після видалення молочних зубів у приватній стоматологічній клініці Ori-Dent. Про втрату сина 13 січня сповістив у Facebook його тато Віктор Пашник, пише Наше місто».

«Лети наш Хлопчику, Лети… Усім нам із Небес світи… Спочивай з Миром, Коханий Наш Лесюньо!» – написав він.

Хлопчику провели операцію 8 грудня 2023 року. Під час процедури у нього зупинилося серце, і його реанімували. Однак, після цього він впав у кому, і 13 січня помер.

За фактом неналежного виконання медичними працівниками своїх професійних обов’язків відкрито кримінальне провадження. Слідчі Головного управління Нацполіції за процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури встановлюють обставини трагедії.

«За результатами слідчих дій та висновків експертиз буде надана правова оцінка діям медичних працівників», – заявили в Офісі генерального прокурора.

Родина хлопчика вимагає від стоматологічної клініки пояснень. Вони вважають, що операція була проведена неправильно, і що це призвело до смерті дитини.

Раніше ми повідомляли, що в Одесі через халатність медика загинули двійнята.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version