Skip to content

Масована ракетна атака по Україні 13 січня: що відомо на ранок

Масована ракетна атака по Україні 13 січня 2024 - Наше Місто

Вранці 13 січня у всіх областях країни була оголошена повітряна тривога – з літаків Ту-95МС зафіксовано пуски крилатих ракет. Близько 7.00 винищувачі МіГ-31К запустили «Кинджали». За інформацією Повітряних сил, здійснено пуски ракет типу Х-101/555/55 з шести Ту-95МС. Наразі відомо про вибухи в багатьох регіонах України, повідомляє сайт «Наше Місто».

На Дніпропетровщині лунали вибухи. Офіційної інформації щодо наслідків наразі немає. Крім того, що голова оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул подякував силам ППО, зауваживши, що вони спрацювали як справжні герої.

На Полтавщині на подвірʼя одного з приватних будинків упала ракета, яка не розірвалася. Постраждалих немає.

У Рівненській та Кіровоградській областях під час повітряної тривоги працювала ППО. Без пошкоджень та постраждалих.

На Чернігівщині працювали захисники неба. Там є пошкодження. На щастя, люди цілі.

Під час повітряної тривоги, яка тривала у Львівській області з 06:33 по 08:23, декілька разів ракети були небезпечно близько до Львівщини.  Воїни ПвК «Захід» добре спрацювали в інших західних областях, відтак у повітряний простір Львівської області ракетам зайти не вдалося.

У Хмельницькій області під час відбиття атаки противника працювали наші сили ППО, є збиття повітряної цілі. За наявною інформацією, об’єкти критичної інфраструктури та цивільне населення не постраждали.

Нагадаємо, раніше ми писали, що зранку Дніпро був атакований «Кинджалами».

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: