Skip to content

Відключення води та світла у Дніпрі 12 січня: адреси

Станом на 10:00 аварійна бригада КП «Дніпроводоканал» працює над ліквідацією протікання водопроводу на вул. Пролісків. Через це припинено водопостачання на вул. Пишнівська, Пролісків, Жовтоводська, Наставників, Пальмова. Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на міську владу.

У зв’язку з проведенням аварійних робіт на вул. Софії Ковалевської, 83 припинено водопостачання на вул. Софії Ковалевської, 67-90, вул. Зразкова, 1, 3, 4, вул. Калинова, 82-100, вул. Балтійська, 2. Водопостачання за зазначеними вище адресами відновлять одразу після завершення робіт. 

Всі підвищувальні насосні станції та насосно-фільтрувальні станції працюють у звичному режимі. Знеструмлення та аварійні ситуації на цих об’єктах відсутні. У звичному режимі працюють всі об’єкти теплопостачання КП «Теплоенерго», КП «Коменергосервіс» та КП «Жилсервіс-Дніпро». Теплом забезпечені всі будинки, які обслуговують котельні цих КП.

Електропостачання

У зв’язку з проведенням планових робіт приватною енергетичною компанією ЦЕК, сьогодні до 17:00 буде припинено подачу електроенергії на вул. Титова, 18А. Всю інформацію про відключення світла приватною енергетичною компанією ЦЕК можна знайти у телеграм каналі підприємства.

У випадку виникнення будь-яких проблемних ситуацій комунальники одразу їх ліквідують. Це питання міська влада тримає на контролі, аби дніпряни в повному обсязі були забезпечені належними комунальними послугами.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: