Site icon Наше Місто

Собачі «міни»: дніпряни скаржаться на власників, які не прибирають за своїми улюбленцями(відео)

З настанням зими, коли все навкруги вкрите снігом, на вулицях стають ще більш помітними неприємні сюрпризи у вигляді собачих фекалій. Це проблема, яка турбує жителів багатьох українських міст і Дніпро – не виключення. Чому не всі власники собак відповідально ставляться до цього питання, з’ясовували журналісти ДніпроTV, пише «Наше місто».

Дехто не прибирає за своїми вихованцями, вважаючи, що це не їхня проблема. Інші вважають, що прибирати за собакою взимку, коли сніг приховує фекалії, не обов’язково.

Мешканка Дніпра Олександра – одна з тих, хто сумлінно прибирає за своїм песиком. Вона вважає, що це обов’язок кожного власника тварини.

«Під час прогулянки на природі собака захоче зробити свої важливі справи, і ми на це не можемо вплинути. Тому щоб не обурювати людей, біля чиїх хат вона може це зробити, треба бути підготовленим, щоб швиденько потім це все прибрати», – каже Олександра.

Проте не всі власники собак такої думки. У мережі розгорівся справжній скандал, коли жінка написала гнівний пост про те, як її дитина вступила у собачу купу.

«Головні мешканці райончика. Прибирайте після своїх чотирилапих улюбленців, не зважаючи на погодні умови. Щоб в спину не сипалися негарні слова і побажання. Дякую», – написала жінка.

Багато людей підтримали жінку в її позиції. Вони вважають, що собачі екскременти можуть містити небезпечні бактерії та паразитыв, які можуть призвести до захворювань у людей. До того ж, в Україні за неприбирання собачих екскрементів передбачений штраф. Втім, чи вже штрафували когось у Дніпрі, невідомо.

Категорія: Важливо, Відео, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version