Site icon Наше Місто

Розрахований на 170 осіб: у Дніпрі перевірили Пункт незламності на ж/м Покровський

У Дніпрі триває інспектування Пунктів незламності. 11 січня черговий по місту, директор КП «Теплоенерго» ДМР Андрій Клименко відвідав пункт, розташований у Палаці творчості та юнацтва на ж/м Покровський. Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на міську владу.

Наразі в кожному районі Дніпра функціонують пункти незламності, які створені за ініціативи міської влади та активних працівників комунальних закладів. Пункт незламності на ж/м Покровський готовий прийняти до 170 осіб.

«Пункт оснащений усім необхідним для комфортного перебування людей: є запаси напоїв, солодощів, генератор, розетки для підзарядки гаджетів, чайник. Тут тепло та є інтернет. У разі необхідності отримання домедичної допомоги є аптечка», – розповіла директорка КПНЗ «Палац творчості дітей та юнацтва» ДМР Тетяна Гудим.

Пункти незламності – важливий елемент міської інфраструктури, який забезпечує комфорт та безпеку людей під час надзвичайних ситуацій.

«Завдяки такому острівцю безпеки, мешканці що проживають поруч, можуть перечекати аварійні відключення світла та залишатись на звʼязку, бо є й засоби безперебійного звʼязку», – зазначив Андрій Клименко.

Категорія: Важливо, Влада, Новини Дніпра, Райони Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version