Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Ракетний удар 29 грудня: в постраждалих будинках Дніпра встановили понад 600 нових вікон та дверей

Ракетний удар 29 грудня: в постраждалих будинках Дніпра встановили понад 600 нових вікон та дверей

В Дніпрі міські служби швидко та якісно проводять ремонти для мешканців будинків, які постраждали через жорсткий ворожий удар 29 грудня. Внаслідок ракетної атаки, що здійснила держава-агресор проти мирного міста, було пошкоджено 19 будинків, якими керують ОСББ або ЖБК. Загалом через вибухи було понівечено 1300 вікон та дверей, пише “Наше місто“.

Міська влада Дніпра оперативно надала мешканцям 1600 погонних метрів плівки та 400 ремонтних наборів для того, щоб мешканці змогли оперативно закрити пошкоджені віконні отвори. Фахівці відвідали постраждалі будинки та провели дефектування. А невдовзі вже розпочались ремонтні роботи. Станом на 11 січня за рахунок міського бюджету вже  встановили понад 400 нових металопластикових вікон та дверей, повідомив Владислав Макарець, представник Департаменту самоорганізації населення міської ради Дніпра.

Ракетний удар 29 грудня: в постраждалих будинках Дніпра встановили понад 600 нових вікон та дверей

Нові вікна встановили в квартирі у пані Олени, яка мешкає в будинку по вул.А.Шепарда, 13А (колишня вул.Суворова), що суттєво постраждав через ворожий удар 29 грудня: “Під час вибухів я перебувала вдома, на щастя – встигла сховатися з дитиною. Це було жахливо, – згадує дніпрянка той страшний ранок. – Через удар в квартирі були пошкоджені вікна – їх зірвало з місця. Дуже вдячна голові нашого будинку, владі міста за оперативну допомогу!”

Ракетний удар 29 грудня: в постраждалих будинках Дніпра встановили понад 600 нових вікон та дверей

Загалом в будинку №13 по вул.А.Шепарда, яким керує житлово-будівельний кооператив, внаслідок ворожого удару постраждали 80 квартир. Завдяки оперативній допомозі міської влади всі пошкоджені вікна вже замінили, розповідає керівник ЖБК Олег Браславець. Роботи виконали за рахунок міста – дуже оперативно та якісно.

– Був вражений тим, що з самого ранку фахівці розпочали роботу! – ділиться враженнями пан Олег. – Встановили якісні двокамерні енергозберігаючі вікна. Подекуди кращі, ніж раніше були встановлені у деяких мешканців. Дякую підрядникам за гарну роботу, ми дуже вдячні міській владі за те, що швидко надали все потрібне та дуже допомогли людям!

Внаслідок атаки ворога 29 грудня також постраждали 10 будинків, якими опікується комунальне підприємство Жилсервіс-5. Загалом було вибито понад 500 вікон та дверей.

Міські служби одразу прийшли на допомогу мешканцям. В пошкоджених будівлях вже виконуються ремонти. Станом на 11 січня було встановлено 260 нових металопластикових вікон та дверей, повідомив представник Департаменту житлового господарства міської ради Дніпра Єгор Худяков. Всі роботи виконуються коштом міста, ремонти планують завершити до кінця січня.

Автор М.Чернов. Фото Валерія Кравченко.

Нагадаємо, як виглядає пошкоджений ракетою пологовий у Дніпрі та які плани на майбутнє у лікарів.

Категорія: Важливо, Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: