Skip to content

У Дніпрі завершують ремонт у відділі терцентру в Індустріальному районі

У закладах соціального захисту департаменту соціальної політики завершуються поточні ремонти. Наразі оновлення приміщення у відділі терцентру в Індустріальному районі на фінальному етапі. З 2016 року тут не виконувався ані капітальний, ані поточний ремонти, пише «Наше місто». Оновлення цього приміщення розпочалося в червні 2023 року. Серед виконаних робіт: ремонт кімнат відпочинку для підопічних (кімнат тимчасового проживання ВПО); оновлення кабінетів персоналу відділу (соціальних працівників, психолога, медичних робітників); ремонт приміщень їдальні, кабінетів соціальної адаптації; модернізація санвузлів. Важливою частиною ремонтних робіт стало облаштування відділу для маломобільних громадян: встановлення поручнів, влаштування в холах тактильної смуги з поліуретанових плит, зниження порогів. На сьогодні ці роботи будуть закінчені протягом 2 тижнів.

У закладах соціального захисту департаменту соціальної політики завершуються поточні ремонти. Наразі оновлення приміщення у відділі терцентру в Індустріальному районі на фінальному етапі. З 2016 року тут не виконувався ані капітальний, ані поточний ремонти, пише «Наше місто».

Оновлення цього приміщення розпочалося в червні 2023 року. Серед виконаних робіт:

  • ремонт кімнат відпочинку для підопічних (кімнат тимчасового проживання ВПО);
  • оновлення кабінетів персоналу відділу (соціальних працівників, психолога, медичних робітників);
  • ремонт приміщень їдальні, кабінетів соціальної адаптації;
  • модернізація санвузлів.

Важливою частиною ремонтних робіт стало облаштування відділу для маломобільних громадян: встановлення поручнів, влаштування в холах тактильної смуги з поліуретанових плит, зниження порогів. На сьогодні ці роботи будуть закінчені протягом 2 тижнів.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: