Skip to content

Борис Філатов показав, як військові знищили російський “солнцепьок” дніпровським дроном (відео)

Міський голова Дніпра Борис Філатов опублікував відео, на якому українські військові знищили російський «Солнцепек» за допомогою дрона, який передав Дніпро, пише «Наше місто».

«Цей допис про матеріалізацію зусиль. Як на цьому відео від капітана Сергія Ісаєва зі 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка. Якщо коротко. Хлопці зі 110-ї бригади на Авдіївському напрямку вчора знищили російський «солнцепек». Нашим дніпровським дроном», – написав він.

Мер Дніпра Борис Філатов підкреслив, що місто продовжуватиме надавати допомогу військовим.

«Та для мене головне – вибудувати людські відносини. Тому я спілкуюся з усіма. Незалежно від рангів та посад – від звичайних службовців до найвідповідальніших генералів. І ті стоси звернень в месенджерах та коментарях завжди беру до уваги», – зауважив він.

Нагадаємо, Дніпро залишається беззаперечним лідером в країні з надання допомоги нашим захисникам. За 600 днів повномасштабної війни місто передало за запитами військових необхідне їм обладнання на 3,5 млрд грн. І така допомога знаходить щирий відгук у серцях оборонців. Комбат 232 батальона 128 бригади розповів про надійний тил, всебічне забезпечення та постійну підтримку міського голови Бориса Філатова.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: