Site icon Наше Місто

З 10 січня басейн «Метеор» відновлює роботу у повному обсязі після ракетного удару

Басейн Метеор, ракетний удар, як працює - Наше Місто

29 грудня 2023 року, коли росія нанесла по Дніпру масований ракетний удар, в черговий раз постраждав Палац водних видів спорту «Метеор». У приміщенні басейну вилетіли вікна, також постраждав фасад будівлі. На щастя, власне чаші басейнів не постраждали. Проте температура повітря у приміщеннях знизилася до +10-15 градусів, тому було вирішено зробити перерву у роботі для проведення відновлювальних робіт. Наразі вони вже завершені, і з 10 січня басейн «Метеор» відновлює роботу у повному обсязі після ракетного удару, повідомляє сайт «Наше місто».

Днями тут відбулося щорічне свято для професіональних пловців і аматорів – заплив на 1500 м. Його щороку проводять 30 грудня, але через обстріл вимушені були відмінити. Та спортсмени все ж таки зустрілися, хоча температура повітря у приміщенні була всього +12 градусів.

Наразі температура повітря на великій ванні же вище 20 градусів, а температура води 25.5.  Сауна та хамам працюють, у тренажерному залі та роздягальнях комфортно. В адміністрації говорять, що з кожним днем температурні показники у великій ванні будуть рости.  Малі ванни працюють у звичайному режимі, для малюків температура води +30 градусів та вище.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version