Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ У Дніпрі рятують двох хлопчиків з маршрутки, яку вибуховою хвилею перевернуло у Новомосковську

Ракетний удар по Новомосковську 8 січня 2023 - Наше Місто

8 січня під час чергової терористичної атаки росії по Дніпропетровській області у Новомосковську постраждало майже 30 людей. Більшість з них були у маршрутці, яку викинуло з дороги і перевернуло вибуховою хвилею. Поранення отримали, зокрема, 5 дітей. Двох транспортували в КП «Регіональний медичний центр родинного здоров’я». Що відомо про стан постраждалих пацієнтів станом на 9 січня, розповість сайт «Наше місто».

«Пораненим дітям 8 і 16 років. Обидва хлопчики. До нас вони були доставлені мінно-вибуховими травмами. У молодшого закрита черепно-мозкова травма, перелом нижньої щелепи, баротравма. У старшого – теж ЗЧМТ, зламаний ніч, множинні різані рани голови і обличчя. Вчора дітей прооперували. На сьогодні вони переведені в хірургічне відділення, знаходяться у свідомості. Їх стан оцінюється як середнього ступеня важкості», – розповів медичний директор з хірургії медзакладу Олександр Петрович.

Нагадаємо, раніше ми писали, що від ракетного удару по Дніпру постраждала екс-директорка музею, яка 20 років тому відмовила путіну.

Ракетний удар по Новомосковську 8 січня 2023 - Наше Місто

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: