Skip to content

Ракетний удар по Новомосковську: вибуховою хвилею перевернуло маршрутку

Ксенія Куземко

Ракетний удар по Новомосковську: вибуховою хвилею перевернуло маршрутку

Вранці військові рф завдали масованого ракетного обстрілу по Україні. Від ракетної атаки постраждав й Новомосковськ, що на Дніпропетровщині. Про це повідомив міський голова Сергій Рєзнік у своєму Telegram-каналі, пише «Наше місто».

В результаті ракетної атаки по місту понівечені житлові будинки. На щастя, загиблих немає. Вибуховою хвилею перевернуло маршрутку, що проїжджала повз. Пошкоджені три адмінбудівлі, дві заправки, п’ятиповерхівка, авто.

«На цей час є близько 24 постраждалих. З них п’ятеро – діти. Хлопчики 4 і 8 років. Та дівчата 11, 16 та 17 років. Всі у лікарні в стані середньої тяжкості. Постраждалим  надається медична та психологічна допомога», – нписав голова ДніпроОВА Сергій Лисак.

Всі наслідки чергового рашистського злочину встановлюються.

Раніше ми писали, 6 січня ввечері ворожий безпілотник влучив у Дніпрі в гуртожиток, де проживали 22 родини. На щастя, обійшлося без жертв. Дві людини звернулися на місці за медичною допомогою. Але наслідки жахливі: у будівлі вибиті всі вікна і двері, у кімнатах сильно пошкоджені меблі, в деяких навіть відпав кахель у ванних кімнатах, настільки сильним був вибух.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: