Skip to content

Осколкові поранення та струс головного мозку: стан постраждалих внаслідок ракетного удару по Новомосковську

Ксенія Куземко

Сьогодні вранці військові рф завдали масованого ракетного обстрілу по Україні. Від ракетної атаки постраждав Новомосковськ, що на Дніпропетровщині. В результаті чого є поранені. Про стан постраждалих повідомив лікар Микола Сердюков, пише «Наше місто»

За його словами, до лікарні поступили 19 поранених. З них п’ятеро — діти.  Осколкові поранення обличчя та верхніх кінцівок отримали більшість пацієнтів.

Троє дітей були госпіталізовані до дитячого відділення місцевої лікарні. Двох з них направили до обласної клінічної лікарні. Одна дитина отримала переломи щелепи та струс головного мозку. Друга — поранення очей. Всі пацієнти перебувають у стабільному стані.

Чотири дорослих з пораненням очей різного ступеня тяжкості також потрапили до обласної клінічної лікарні, повідомив лікар. Інші поранені отримали невідкладну допомогу та будуть лікуватися амбулаторно.

Раніше ми писали, 2 січня внаслідок ракетного удару російських військ по Києву постраждала фабрика одягу М-Тас, яка виготовляла форму для військових. Як повідомив керівник відділу маркетингу бренду Олексій Донченко в ефірі DniproTV, всі люди цілі, всі були евакуйовані.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: