Skip to content

Куди піти у Дніпрі 8- 12 січня: афіша

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Справжня зима завітала до Дніпра. Куди піти на цьому тижні, які цікаві події відбудуться у нашому місті? Знають журналісти “Наше Місто”.

Отже, до вашої уваги афіша на 8-12 січня.

Понеділок, 8 січня

Планети – Подорож Сонячною системою

Безпілотні космічні зонди вже дослідили кожну планету нашої Сонячної системи та виявили багато дивовижних речей. Проте чи може людство стверджувати, що знає ці світи? Нам потрібен час, перш ніж туди вирушать астронавти-дослідники.
Де і коли: 18:30, Planetarium Noosphere, узвіз Крутогірний, 10 150 – 300 грн

Вівторок, 9 січня

Космічна опера

«Космічна опера» — це унікальна мистецька, філософська і наукова подорож до незвіданого та безмежного Всесвіту! На інопланетному космічному кораблі у супроводі штучного інтелекту ви зможете відірватись від Землі та дослідити планети Сонячної системи, а також простір за її межами.
Де і коли: 18:30, Planetarium Noosphere, узвіз Крутогірний, 10, вартість 150 – 300 грн

Середа, 10 січня

ANIME. Вечір саундтреків

Цього зимового вечора струнний квартет SVITLOMUSIC виконає саундтреки до відомих аніме.
Де і коли: 19:00, Дніпропетровська філармонія ім. Л. Когана, вул. Воскресенська, 6, вартість від 280 грн

Четвер, 11 січня

Краєвиди Всесвіту очима телескопа «Габбл»

Вже понад 30 років над Землею кружляє космічний телескоп «Габбл». За цей час він отримав більше мільйона зображень небесних тіл і неймовірних космічних пейзажів! Його «моделями» стали галактичні скупчення й окремі галактики, дивовижні зоряні системи та мальовничі туманності. А ще він вивчає надмасивні чорні діри та невидиму темну матерію.
Де і коли: 18:30, Planetarium Noosphere, узвіз Крутогірний, 10, вартість 150 – 300 грн

Зірки Цирку дю Солей: льодове шоу Hogwart’s holidays

HOGWART’S HOLIDAYS – унікальна постановка на межі фізичного театру та цирку, комедії та магії, що поєднує циркове мистецтво та фігурне катання в єдине шоу на льодовій арені, яка спеціально створюється на сцені кожного залу. Шоу є цілісною історією з унікальними костюмами, декораціями та відеорядом, що дозволять зануритись у магічний всесвіт Джоан Роулінг так, як ніколи раніше.
Де і коли: Дніпровський академічний театр опери та балету, проспект Дмитра Яворницького, 72А, 14.00, від 950 грн

Презентація нової ілюстрованої книги «Під сонцем Алупки» краєзнавця Миколи Чабана

Під час зустрічі із автором ви матимете чудову нагоду дізнатися історію створення цієї книги, побачити низку цікавих світлин Кримського півострова, зроблених у різний час, зокрема і під час подорожі до Криму Михайла Коцюбинського.
На своїх сторінках видання «Під сонцем Алупки» зібрало спогади про незвичайне кримське містечко понад двох десятків відомих і, на жаль, призабутих українських письменників, поетів, митців, істориків і громадських діячів: Володимира Антоновича, Сергія Васильківського, Василя Гегела, Климента Квітки, Олександра Кониського, Миколи Костомарова, Михайла Коцюбинського, Олександра Кошиця, Агатангела Кримського, Лесі Українки, Михайла Максимовича, Наталі Полонської-Василенко, Івана Присецького, Антона Рудницького, Тадея Рильського, Івана Труша, Євгена Чикаленка, Дмитра Яворницького та інших.

Де і коли: 15:00, Центральна міська бібліотека, вул. Воскресенська, 23

П’ятниця, 12 січня


Grand concert. Новорічне естрадно-симфонічне шоу

Це музика, яка об’єднує людей, яка зближує, яка робить світ кращим. Музика, яка дарує нам зимове свято! Де і коли: 18:00, Дніпропетровська філармонія ім. Л. Когана, вул. Воскресенська, 6, вартість

Фестиваль «Покоління»

Новорічний фестивальний потяг POKOLINNYA EXPRESS запрошує всіх охочих пасажирів провести старий рік з веселою компанією та у святковій магічній атмосфері танців і музики. Традиційно Покоління зустрічатиме україномовними та іноземними хітами 90-х та 2000-х, тематичними фотозонами, коктейлями та інтерактивами.

Де і коли: 17.00, Stage Music Hall вулиця Ламана, 2 від 300 грн

Вистава “Ніч перед Різдвом”

“Ніч перед Різдвом” – вистава з іскрометним гумором, колядками, різдвяним вертепом, піснями та танцями.
Завітавши до Солохи в гості, ви маєте можливість дізнатися, який подарунок для неї приготував чорт, та чому доводилося ховати дяка у мішок.

Де і коли: 18:00, Дніпровський академічний театр драми та комедії, пр. Дмитра Яворницького, 97 від 350 грн

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: