Skip to content

Залишилися сестри, дружина, сини та онук: на війні загинув Герой з Дніпропетровщини

Залишилися сестри, дружина, сини та онук: на війні загинув Герой з Дніпропетровщини

На Дніпропетровщині повідомили трагічну новину. В бою з окупантами загинув військовий з Жовтих Вод. Про це повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на Інформаційний портал Жовтоводської міської ради.

Стало відомо, що 28 грудня 2023 року на війні загинув нацгвардієць, командир мінометного взводу Ігор Шилович. Це сталося внаслідок обстрілу українських позицій росіянами.

У перші дні повномасштабного вторгнення він встав на захист рідної країни. Колишні колеги з ВВО ДП «СхідГЗК» згадують, що Ігор був умілим організатором, відповідальною, чесною та працьовитою людиною. Вони кажуть, що саме ці якості дозволили йому пройти шлях від охоронця до заступника начальника караулу. А на військовій службі стати командиром взводу.

Рідні згадують Ігоря як добру та життєрадісну людину.

«Він був найкращим батьком, чоловіком та дідусем, душевною, веселою та життєрадісною людиною із «золотими руками». Усім допомагав, безмежно любив свою родину. Казав, що як повернеться, всі разом поїдемо на відпочинок у Карпати», – говорить дружина захисника Тетяна.

У чоловіка залишилися сестри, дружина, сини та онук.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким воїна, який захищав нас та нашу землю від російських окупантів. Вічна пам’ять Герою.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: