Skip to content

«Все розтрощено, все розбито, жити ніде»: як виглядає гуртожиток, який постраждав внаслідок атаки ворожих безпілотників на Дніпро

«Все розтрощено, все розбито, жити ніде»: як виглядає гуртожиток, який постраждав внаслідок атаки ворожих безпілотників на Дніпро

В результаті ворожої атаки безпілотниками на Дніпро 6 січня було пошкоджено будівлі, житла та автівки. Найбільше постраждав гуртожиток, – передає сайт «Наше місто» з посиланням на ДніпроТБ.

В результаті атаки безпілотниками на Дніпро постраждало 6 людей, серед який двоє – діти. Найбільших пошкоджень зазнав гуртожиток. Деякі мешканці залишилися без домівки.

«Наслідки плачевні, все розтрощено, все розбито, все, жити ніде. Поліція, ДСНС почали працювати десь опівночі, зібрали усе сміття. Також приїхали волонтери, роздавали на місці штуки, щоб люди могли забивати вікна», – говорить Валерій, мешканець гуртожитку.

За словами чоловіка, сусідів врятувало те, що більшості не було вдома, а інші спустилися в укриття.

Також постраждали і сусідні будівлі: освітній заклад та танцювальна студія. Там повилітали вікна та розбилося скло у залі. На щастя, заняття у студії закінчили за декілька годин до атаки.

«Дуже злякалися, але головне що всі цілі, нікого не було, тому що в будні дні ми працюємо до 10, а в суботу раніше. Пощастило, що це був вихідний день, бо так би були постраждалі», – розповідає власниця танцювальної студії Альона.

На місці після вибуху одразу почали працювати поліція, ДСНС та комунальні служби. Сміття прибирали 2 самоскиди, навантажувач, пилосос. Комунальники допомагали з розчищенням підʼїзду до гуртожитку та вивозили великі уламки з парковки. Загалом у гуртожитку пошкоджено 22 квартири. За даними поліції, на ранок 7 січня зареєстровано 46 заяв про пошкоджене майно, проте люди продовжують звертатися за допомогою.

Категорія: Важливо, Відео, Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: