Skip to content

У Дніпрі у будинку ОСББ «Запорізьке шосе 40» капітально відремонтували ліфт

У Дніпрі перевірили стан ліфтового обладнання у будинках ОСББ та ЖБК. У будинку ОСББ «Запорізьке шосе 40» капітально відремонтували ліфтове обладнання за Програмою співфінансування. Будинок складається з 7 блоків, має 16 поверхів та 560 квартир, пише “Наше місто”.

У 2023 році за Програмою співфінансування тут відбулась заміна вантажного ліфта у 6 блоці, капітальний ремонт пасажирського ліфта у 7 блоці, ремонт вантажного ліфта і заміна кабіни у 5 блоці, ремонт вантажного ліфта у 1 блоці (заміна редуктора).

У Дніпрі у будинку ОСББ «Запорізьке шосе 40» капітально відремонтували ліфт

Так, у 6 корпусі будинку був повністю замінений вантажно-пасажирський ліфт, що не працював з 2012 року. Це передбачало заміну мотора, редуктора, обмежувача швидкості, ввідного та натяжного пристроїв, кабелів, обшивку кабіни тощо. Наразі мешканці можуть безперешкодно підійматись з колясками, велосипедами, а швидка може забирати лежачих хворих.

Мешканці об’єднання зібрали 10% від суми ремонту, інші 90% – виділила міська рада. На 2024 рік це ОСББ теж подало заявку на капітальний ремонт ліфтів, адже самостійно зібрати суму повністю не є можливим власними силами.

Загалом на 2024 рік до департаменту надійшло 183 заявки на капітальний ремонт ліфтового обладнання, порівнюючи з 70 заявками у минулому році.

У Дніпрі у будинку ОСББ «Запорізьке шосе 40» капітально відремонтували ліфт

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: