Skip to content

Залишилися мати та сестри: на Куп’янському напрямку загинув Герой з Нікополя

Залишилися мати та сестри: на Куп'янському напрямку загинув Герой з Нікополя

На Дніпропетровщині повідомили трагічну звістку. В бою з окупантами загинув Герой з Нікополя. Чоловік до останнього захищав нашу землю, – передає сайт «Наше місто» з посиланням на Нікопольську міську раду.

Стало відомо, що 24 грудня загинув військовий з Нікополя. Не стало помічника гранатометника механізованого батальйону в/ч А4698 солдата Сергія Тараскіна.

У мирний час Сергій працював на одному з підприємств Південнотрубного заводу та займався підприємницькою діяльністю. Його золоті руки завжди були готові допомогти тим, хто цього потребував.

Таким чином, коли під час повномасштабної війни нашій країні потрібна була допомога, Сергій без роздумів приєднався до лав Збройних Сил України у червні 2023 року. У складі гранатометного взводу разом зі своїми бойовими товаришами він сміливо захищав рідну землю від російського агресора.

«Він любив Батьківщину і всім серцем ненавидів ворога. Його працьовиті руки впевнено тримали зброю, а подумки він завжди був поруч із рідними. Мамі телефонував після кожного бою: “Рідненька, зі мною все добре, я живий!”», – пишуть у прес-службі міськради.

Проте, одного дня мати не дочекалася дзвінка від сина. Сергій Тараскін загинув внаслідок важкого поранення, отриманого під час бойових дій на Куп’янському напрямку.

У чоловіка залишились мати та сестри.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героя, який до останнього боровся за нас та нашу землю. Низько схиляємо голови перед пам’яттю загиблого Сергія Володимировича Тараскіна. Вічна пам’ять та слава захиснику України!

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: