Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Не мода, а необхідність: чому дніпрянам треба одягати своїх домашніх улюбленців

Дарина Сухоніс

Новини Дніпра:Чому треба одягати домашніх улюбленців

Сьогодні на вулицях міста можна зустріли безліч ошатно вдягнених домашніх улюбленців. Індустрія моди для чотирилапих може запропонувати все – брендовий одяг, аксесуари, взуття і безліч цікавинок. Але вдягати взимку деяких тварин – це не просто данина моді, а дійсно необхідність, передає “Наше Місто”.

У моєї колеги Валерії вдома живе собака Лілі та кіт Мотя.  І якщо котика вдягати не треба, то дворічна Лілі має декілька зимових луків.

“Вона не дуже полюбляє вдягатися, але на вулиці в кофтинках ходить спокійно. Французький бульдог – це порода, яка потребує захисту під час низьких температур, тому Лілі в нас має свій окремий гардероб”, – розпововідає Валерія.

Зимовий гардероб необхідний собакам маленьких і екзотичних порід. Якщо у вас той-тер’єр, чихуахуа, такса, померанський шпіц або представник будь-якої іншої породи, для якої навіть сильний осінній вітер може стати причиною важкої хвороби – терміново купуйте йому зимові куртки та светрики.

“Загалом вдягати треба тварин екзотичних порід. Деяким породам собак взагалі не потрібен зимовий одяг. До них відносяться хаскі, німецькі вівчарки, самоїди, сенбернари, маламути. У них досить щільний підшерсток, тому такі пси в змозі добре себе почувати навіть при -20 градусах”, – зазначає лікар ветеринарної медицини Олександр Андріяш.

У Олександра є французький бульдог Стіч, який теж через особливості шерсті та породи потребує одягу. Свого часу його хотіли приспати, але ліка його врятував. Цей малюк в дитинстві пережив певні проблеми зі здоров’ям, тому він такий мініатюрний. І має свій гардероб! Певні породи стають трендовими. Наразі є мода на собак породи мальтіпу та на французьких бульдогів! У Дніпрі навіть є цілі ком’юніті французиків. Люди збираються в певних місцях аби разом гуляти та роботи фото.

Але є госопдарі, які створюють неймовірні луки для свої котів! Так у Юлії, командира відділення 93 бригади, вдома живе кіт Санні. Він той ще модник!

Має свою вишиванку і навіть мініатюрний бронік! Дівчина наголошує, що котик з дитинства привчений до одягу, а також гуляє на повідочку.

Загалом, ціни на одяг для тварин дуже різні, залежить від якості та виробника. Головне, щоб вашому улюбленцеві було комфортно

Категорія: Афіша, Відео, Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: