Site icon Наше Місто

Міські служби відреагували дуже швидко: як у Дніпрі встановлюють вікна у пошкоджених ракетою будинках

У Дніпрі триває відновлення житлового фонду міста після ракетної атаки. Наразі у оселях мешканців встановлюють вікна. Роботи виконуються у будинках 11 та 13 по вул. Алана Шепарда. Вчора привезли близько 200 вікон, їх розподілили по квартирах. Скільки вже встановили – в матеріалі «Наше Місто».

«Ми встановили 20 вікон у п’яти квартирах. Йде демонтаж, підготовка, монтаж. Вікна нові зі склопакетом 40, якісний двокамерний профіль,  енергозбереження. На об’єкті працює 20 монтажників. Протягом дня вони в змозі встановити вікна у 2-3 квартирах. Тим часом, від мешканців продовжують надходити звернення на заміну вікон. Після отримання заявки фахівці виконують необхідні заміри. Як тільки вікна надійдуть – їх відразу встановлюють», – повідомив представник підрядної організації Денис Мілінчук.

Мешканці будинків, які зазнали пошкоджень від вибухів, дякують владі за суттєву та своєчасну допомогу.

Серед них і Анна, яка під час атаки якраз їхала на тренування. Сховалась у паркінгу Аполло. Повернувшись додому, побачила, що вся квартира у склі.

«Я дуже задоволена тим, як місто швидко допомагає. В мене вибило два вікна вибуховою хвилею і двері. Того ж дня нам встановили фанеру і відразу замовили вікна. Сьогодні зранку їх вже встановили. Ми відчули велику підтримку та розуміння. Це дуже велика допомога», – наголосила Анна – мешканка вул. Алана Шепарда, 11.

Євгеній того страшного ранку був вдома разом зі своєю родиною. Вони рятувалися у коридорі. А квартира уся потрощена.

«У нас у квартирі був хороший ремонт, балкон, вікна якісні, натяжна стеля.  Зараз багато чого зруйновано, повилітали вікна та двері. Наразі у нас вже встановлюють вікна. Стосовно міських служб, я приємно вражений. Навіть не думав, що нам так допомагатимуть. Відреагували дуже швидко, влада все добре організувала», – розповідає Євгеній – мешканець вул. Алана Шепарда.

За словами підрядника, роботи зі встановлення вікон у будинках 11 та 13 по вул. Алана Шепарда планується завершити до кінця поточного тижня.

Категорія: Важливо, Влада, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version