Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Майже без пригод: у ДСНС розповіли, як минула новорічна ніч на Дніпропетровщині

Софія Танченко

Новини Дніпра: Як минула новорічна ніч на Дніпропетровщині: ДСНС

Вся Україна нещодавно відсвяткувала Новий рік. В цю ніч, зазвичай, стається чимало злочинів та надзвичайних ситуацій. Цього року в деяких регіонах знайшлися диваки, яким спало на думку запускати феєрверки, наприклад. Проте у Дніпропетровській області було на дивно спокійно. Тимчасово виконуючий обов’язки заступника начальника Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації, полковник служби цивільного захисту Сергій Корінний розповів, як минула новорічна ніч на Дніпропетровщині, передає «Наше місто».

«Новорічна ніч пройшла доволі спокійно. Якщо не враховувати ворожі обстріли. Загалом підрозділи ДСНС з восьмої вечора 31 грудня до 6 години ранку 1 січня 2024 року здійснили 13 виїздів. З них 8 на пожежі, одна з яких сталася у Дніпрі через падіння ворожого безпілотника. Також був виїзд на одну ДТП, в результаті якої загинула людина», – зазначив Сергій Корінний.

Представник ДСНС зазначив, що цього року населення дослухалось до влади і правоохоронних органів і не порушувал правила громадського порядку.

«Враховуючи результати нашого аналізу спостерігається зменшення кількості надзвичайних ситуацій приблизно на 25%», – додав Сергій Корінний.

Схоже, що дніпряни та мешканці області все ж почали усвідомлювати, наскільки зараз важливо дотримуватись норм і правил, та не порушувати закон.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: