Site icon Наше Місто

Цінувала життя і любила роботу: у Дніпрі померла відома медикиня

Медична спільнота Дніпра у скорботі. 27 грудня 2023 року перестало битися серце старшої медичної сестри консультативно-діагностичного відділення №1 підрозділу 3 КНП МКЛ 6» ДМР – Лавренко Ольги Яківни. Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на міську клінічну лікарню № 6.

Життєвий шлях Ольги Яківни – зразок добропорядності та професійності. Ольга Яківна почала свою трудову діяльність у П’ятихатський центральній лікарні у відділенні реабілітації. З 1977 року працювала медичною сестрою у відділенні новонароджених. З 1978 року – старша медична сестра відділення новонароджених. З 2015 року – старша медична сестра консультативно-діагностичного відділення №1.

«Ольга Яківна цінувала життя та любила свою роботу, була чуйною, позитивною, доброю людиною, хорошим наставником молодих спеціалістів. Її звернення до молоді: «Бажаю молоді любити свою професію та жити в мирній країні», – згадують колеги Ольги Яківни.

Колектив лікарні висловлює глибокі співчуття родині і близьким Лавренко Ольги Яківни. Світла пам’ять про неї назавжди залишиться у серцях колег.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version