Skip to content

Відмовився від милиць: у Дніпрі реабілітологи ставлять на ноги  поранених бійців (відео)

Дніпро став одним із головних центрів реабілітації українських військових, які отримали поранення та травми під час війни. Одним із них є Сергій, який воював на Донбасі. Під час служби у нього розвинулася хвороба, що призводить до руйнування суглобів. Наразі чоловіка рятують у Дніпрі, пише «Наше Місто» з посиланням на ДніпроTV.

Сергій розповідає, що в перші дні повномасштабного вторгнення він одразу пішов до військкомату. Воював на фронті в Донецькій області

«Під час служби я постійно приймав знеболювальні та навіть не здогадувався про те, що в мене розвивається підступна хвороба», – розповідає Сергій.

Військові лікарі, які обстежили Сергія, виявили коксартроз і прийняли рішення перевезти його до Дніпра. Чоловік переніс декілька операцій й наразі вже розпочав реабілітацію. Сергій проходить курс лікування, який включає в себе фізіотерапію, лікувальну фізкультуру та інші методи.

Завдяки власній мотивації та професійній допомозі лікарів, Сергій вже через п’ять днів зміг відмовитися від однієї милиці.

«Після одужання я хотів би повернутись на фронт, але через хворобу це неможливо», – каже Сергій.

А поки у відділенні реабілітації висококваліфіковані дніпровські спеціалісти допомагають чоловіку повернутися до повноцінного життя.

Категорія: Відео, Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: